Cadou de 250.000 de lire sterline de Crăciun primit de Ronaldo de la partenera sa Georgina Rodriguez4Foto1Video© observatornews.ro

Cadou de 250.000 de lire sterline de Crăciun primit de Ronaldo de la partenera sa Georgina Rodriguez

, 5 știri, 59 vizualizări

Jucătorul de 37 de ani este încă fără club după plecarea sa neobișnuită de la Manchester United, iar unele rapoarte susțin că este aproape de o mutare la Al-Nassr. Contractul oferit de giganții saudiți ar fi de aproximativ 200 de milioane de euro pe an, o cifră care l-ar face cel mai bine plătit jucător de pe planetă.

Rapoartele au susținut că Ronaldo așteaptă cu răbdare să semneze, după ce inițial și-a fi dorit un transfer la un club din Liga Campionilor. Între timp, simbolul portughez își petrece timpul cu familia sa, după o campanie dezamăgitoare la Cupa Mondială.

Portugalia a fost eliminată în faza sferturilor de finală, provocând o reacție furibundă din partea partenerei Georgina Rodriguez, după ce Ronaldo nu a fost titularizat de selecționerul Fernando Santos. Cu toate acestea, cuplul a lăsat în mod clar această dezamăgire în urmă, Ronaldo primind un cadou de Crăciun excentric.