​Cardurile contactless Metrorex pot fi reîncărcate de acum și la Automatele de Vândut Cartele din stațiile de metrou6Foto© stirileprotv.ro

​Cardurile contactless Metrorex pot fi reîncărcate de acum și la Automatele de Vândut Cartele din stațiile de metrou

, 8 știri, 3 vizualizări

Călătorii care dețin un card contactless îl pot reîncărca, începând de astăzi, prin intermediul a 210 automate de vândut cartele, amplasate pe Magistralele 1, 2, 3 și 5, informează Metrorex, conform Agerpres.

Serviciul este funcțional în aproape toată rețeaua de metrou, mai puțin la automatele amplasate în stațiile de pe tronsoanele Gara de Nord 2 - Străulești și Nicolae Grigorescu 2 - Anghel Saligny.

"Această nouă funcționalitate va permite călătorilor să consulte și/sau să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe cardurile deținute de călători, conform indicațiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se pot reîncărca titluri de călătorie cu reducere. Metrorex asigură această modalitate de reîncărcare a cardurilor contactless prin intermediul a 210 Automate de Vândut Cartele, amplasate pe Magistralele 1, 2, 3 și 5", au transmis reprezentanții Metrorex.