Cătălin Zmărăndescu spune ce s-a întâmplat în culisele „Survivor All Stars”: „Am rugat pe toată lumea să nu fiu filmat, dar nu s-a putut”5Foto© cancan.ro

Cătălin Zmărăndescu spune ce s-a întâmplat în culisele „Survivor All Stars”: „Am rugat pe toată lumea să nu fiu filmat, dar nu s-a putut”

, 5 știri, 11 vizualizări

Competiția Survivor All Stars a ajuns la final pentru Cătălin Zmărăndescu după duelul cu Zanni. Fostul sportiv s-a întors în România și acum a decis să vorbească despre lucrurile nevăzute din cadrul competiției din Dominicană și a răspuns tuturor acuzelor ce i s-au adus. Faimosul nu a mai putut răbda și le-a dat peste nas celor care îl critică vehement. Ce dezvăluiri a făcut Cătălin Zmărândescu?

Cel mai proaspăt eliminat din competiția Survivor All Stars este Cătălin Zmărăndescu. Faimosul a făcut față traseelor dure din Dominicană, și-a depășit adversarii, însă duelul cu Zanni l-a trimis acasă. Sportivul nu are regrete în ceea ce privește eliminarea, însă s-a arătat deranjat de acuzele ce i se aduc și mai ales de cei care nu îl cred când spune că acum este un alt om, unul care și-a îndreptat fața către credință.

Proaspăt întors din Dominicană, Cătălin Zmărăndescu s-a prezentat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre traseul său din cadrul competiției. De această dată, Faimosul și-a dorit să arate o altă fața a lui, una pe care a descoperit-o recent. Mai exact, după ce a crezut că se confruntă cu unele probleme de sănătatea foarte grave, fostul sportiv și-a îndreptat atenția către Dumnezeu și a devenit un credincios ca la carte, lucru pe care l-a susținut și la Survivior All Stars.