Cățelul care a devenit erou. Piki și-a salvat stăpânul din calea inundațiilor devastatoare din Galați5Foto© realitatea.net

Cățelul care a devenit erou. Piki și-a salvat stăpânul din calea inundațiilor devastatoare din Galați

, 5 știri, 15 vizualizări

Un cățeluș a reușit să devină erou, salvându-și stăpânul de la moarte. Piki și-a trezit stăpânul în toiul nopții, acesta având scos aparatul auditiv pe timpul nopții și neauzind zgomotul puternic al viiturii de afară.

Pe lângă tristețea profundă a oamenilor din Galați în urma caselor distruse și a tragediilor, inundațiile care au avut loc la Galați au scos la iveală și povești cu adevărat emoționante. Un cățelus a devenit eroul stăpânului său. Piki l-a salvat pe bărbat în ultimul moment din calea viiturilor. Acesta și-a trezit stăpânul când apa deja intrase în casă, el fiind conștient de pericolul în care omul se află.

„Am chemat cățelul în casă să doarmă cu mine, să nu se întâmple ceva, să nu se sperie de ploaie. Când a venit apa, s-a urcat pe pat. A venit cățelul în capul meu și m-am trezit. E salvatorul meu! Îl iubesc foarte mult. El este îngerul meu păzitor”, a povestit Ionuț Florea, cel care a fost salvat de Piki, potrivit Observator.