Câți bani au dat invitații la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan. Suma colosală pe care mirii au adunat-o5Foto© cancan.ro

Câți bani au dat invitații la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan. Suma colosală pe care mirii au adunat-o

, 6 știri, 18 vizualizări

Duminică, 27 octombrie, Denisa Coțolan și Iancu Sterp și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Evenimentul a fost unul fastuos, păstrând în același timp tradițiile locului. Mireasa a atras toate privirile atunci când a ieșit din casă, având o ținută specială. Totuși, la petrecere, tânăra a schimbat rochia de mireasă.

În noiembrie 2023, Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan chiar în ringul RXF, după ce a pierdut un meci. Momentul a fost unul de-a dreptul emoționant, iar tânăra a spus „DA” fără editare. În urmă cu o săptămână, la aproximativ un an distanță de la acel moment, fratele lui Culiță Sterp și partenera lui s-au căsătorit civil, iar duminică, 27 octombrie 2024, cei doi au pășit în fața altarului.

Denisa Coțolan a strălucit la nunta sa. Mireasa a vrut să arate impecabil, așa că a avut grijă de fiecare detaliu. La biserică, ea a purtat o rochie de prințesă, pe umeri, cu multe perle cusute în partea de sus.