Mesajul neașteptat postat de Ileana Sterp, după ce și-a văzut tatăl la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan5Foto© cancan.ro

Mesajul neașteptat postat de Ileana Sterp, după ce și-a văzut tatăl la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan

, 5 știri, 0 vizualizări

Nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan a fost o adevărată reuniune de familie. Cu toții au lăsat deoparte divergențele și au fost alături de mire într-un moment atât de important. Nici tatăl celor patru frați nu a lipsit de la eveniment. Bărbatul a petrecut timp cu nepoții și copiii săi. Mai mult decât atât, Ileana Sterp a ținut să transmită un mesaj special pentru părintele său.

În urmă cu o săptămână Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil, iar duminică, 27 octombrie 2024, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Marele eveniment a avut loc la aproximativ un an distanță de la cererea în căsătorie. Toată familia le-a fost alături, inclusiv tatăl mirelui.

Frații Sterp și-au văzut tatăl după mult timp. Aceasta a venit la nunta fiului său, Iancu, pentru a fi alături de el într-o zi atât de importantă. Bărbatul a petrecut timp atât cu cei patru copii ai săi, cât și cu nepoții. La un moment dat, Culiță l-a filmat în timp ce dansa cu băiețelul său, Milan.