Ce pot face persoanele care nu au intrat inca in posesia cardurilor de energie - Anuntul Postei Romane3Foto© antena3.ro

Ce pot face persoanele care nu au intrat inca in posesia cardurilor de energie - Anuntul Postei Romane

, 7 știri, 107 vizualizări

„Compania Națională Poșta RomânăRomânăRomână oferă, de astăzi, posibilitatea celor care au intrat în posesia cardului de energie să realizeze plăți pentru facturile la utilități. Cei care nu au intrat încă în posesia voucherelor acordate de Guvern persoanelor vulnerabile urmează să le primească până la sfârșitul lunii.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a virat, în conturile Poștei Române, sumele de bani destinate persoanelor vulnerabile, astfel că, de astăzi, beneficiarii de sprijin pot utiliza ajutorul pentru plata facturilor la energie prin trei modalități: a) Direct la poștaș, la domiciliul beneficiarului, prin mandat poștal.

Dacă optează pentru plata la domiciliu, beneficiarii trebuie fie să ceară acest lucru direct poștașului, fie să solicite prezența unui poștaș la domiciliul său, apelând Call Center-ul Poștei Române, la numărul de telefon 031.9966; b) Prin mandat poștal, la orice oficiu poștal din mediul urban sau la oficiul poștal în raza căruia își are domiciliul beneficiarul, în mediul rural; c) Online, prin intermediul aplicației informatice pe care Poșta Română o pune la dispoziția beneficiarilor”, se arată într-un comunicat al Poștei Române.