Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu, colaborare în premieră la nunta lui Ianis Hagi6Foto© observatornews.ro

Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu, colaborare în premieră la nunta lui Ianis Hagi

, 6 știri, 10 vizualizări

”A fost o nuntă la superlativ, extraordinar de bine organizată. Noi am lucrat la meniu, împreună cu Marian Cernat. În plus, eu m-am ocupat de desertul de înghețată. Am colaborat extraordinar cu Marian Cernat, cu Ștefan și Orlando, având alături o echipă foarte mare. Este pentru prima dată când am lucrat împreună la un eveniment de o asemenea anvergură - și a fost unul reușit din toate punctele de vedere”, a declarat Chef Sautner.

”Prezența noastră la nunta lui Ianis Hagi a fost o oportunitate cu totul specială de a lucra împreună și totodată a însemnat o mare bucurie de a participa la un eveniment de acest calibru. Pe lângă împlicarea alături de Marian Cernat și ceilalți doi jurați în pregătirea meniului, eu m-am ocupat de secția de jamon și hamburger. Iar această colaborare cu totul specială marca Chefi la cuțite mi-a adus o mare satisfacție”, a declarat Chef Orlando.

”Eu am venit la eveniment cu echipa mea de bucătari, alături de care am început pregătirile încă de vineri. Am fost alături de ei în permanență, asigurându-mă că totul iese la nivelul cerințelor unui asemenea eveniment.