Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat din sezonul 10. Ce i-a spus Florin Dumitrescu8Foto© libertatea.ro

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat din sezonul 10. Ce i-a spus Florin Dumitrescu

, 10 știri, 6 vizualizări

Primul duel al sezonului 10 Chefi la cuțite a fost unul plin de surprize și momente tensionate. Concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au luptat cu toate „armele” pentru a rămâne în competiție.

„Simpaticilor, este foarte grea prima zi, eu știu asta, însă mă așteptam la rezultate un pic mai bune. Nu poate fi vorba de punctaj maxim astăzi, adică 15 puncte. Cred că ați avut foarte mari emoții, iar surprizele nu vor fi prea plăcute. (...) E pane, șnițel, adică nu v-am dat greu. S-au luat multe note medii, adică avem mulți de 10. Astăzi se va pleca acasă cu nota 6”, i-a anunțat Gina Pistol pe cele două echipe.

„Nu au început foarte bine”, a evidențiat chef Sorin Bontea.

Gina Pistol a spus, rând pe rând, punctajul pe care l-a obținut fiecare concurent din cele două echipe. Ștefania Pop a rămas în competiția sezonului 10 Chefi la cuțite, având o notă de 10. La fel s-a întâmplat și cu Arminia Lorena Grad, ce a obținut un punctaj de 10 puncte.