Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat ce probă a pregătit. Ce a zis Florin Dumitrescu7Foto© a1.ro

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat ce probă a pregătit. Ce a zis Florin Dumitrescu

, 7 știri, 112 vizualizări

Ediția trecută a fost despre reproducerea unor rețete prezentate de chef Cătălin Petrescu, chef Iosif Ștefănescu și chef Ștefan Popescu. De data aceasta însă, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 6 iunie 2023, Gina Pistol a pregătit o temă de gătit cu totul și cu totul neașteptată, dar și un joc pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ziua a început în forță atât pentru concurenți, cât și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Liderul echipei gri a vorbit despre venirea lui George Borșaru în locul lui Radu Iustin Câmpeanu, după ce acesta din urmă a cerut să părăsească show-ul.

„Mie îmi plăcea foarte mult de Iustin”, a zis Florin Dumitrescu sincer, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.