Cine este Violeta, solista cu voce de aur de la Românii au talent, care l-a făcut pe Andi Moisescu să îi ofere Golden Buzz6Foto1Video© romaniatv.net

Cine este Violeta, solista cu voce de aur de la Românii au talent, care l-a făcut pe Andi Moisescu să îi ofere Golden Buzz

, 6 știri, 25 vizualizări

Originară din Chișinău, Republica Moldova, Violeta Botezatu a început să studieze muzica de când avea șapte ani. Totul a început când părinții ei au înscris-o la o școală din comuna lor pentru a studia acordeonul, scrie protv.ro.

Anii au trecut, iar ea dovedea că era tot mai pricepută și pasionată. Tocmai de aceea Violeta Botezatu a fost înscrisă la un liceu de muzică, unde a studiat pianul, cobza și alte discipline muzicale, totul timp de 12 ani.

Ulterior, artista a urmat studii la Conservatorul din Chișinău, specializându-se în cobză și pian. Acolo, ea a primit o propunere neașteptată, a fost selectată să cânte la pian într-o asociație muzicală din Italia. A și acceptat, iar acolo a avut ocazia să își pună în valoare talentul și să încânte publicul.