Cine îl poate convinge pe Joe Biden să se retragă din cursa pentru prezidențiale?4Foto© adevarul.ro

Cine îl poate convinge pe Joe Biden să se retragă din cursa pentru prezidențiale?

, 8 știri, 24 vizualizări

Nimeni nu știe care este cea mai bună cale de urmat pentru Partidul Democrat în 2024, iar toate opțiunile pe care le are în față sunt proaste. Un al doilea mandat al lui Biden pare din ce în ce mai puțin probabil, iar alegătorii și experții democrați par din ce în ce mai nervoși , scrie The Daily Beast.

Dar perspectiva de a contesta un președinte în exercițiu cu doar câteva luni înainte de alegeri pare, de asemenea, îndrăzneață și periculoasă, mai ales atunci când Partidul Democrat este profund divizat, vicepreședintele este nepopular și a fost în mare parte marginalizat și nu există un plan B evident. Cel mai rău dintre scenarii pare a fi cel în care Biden își continuă campania.

Este greu de supraestimat miza acestor alegeri. Joe Biden o înțelege cu siguranță la fel de bine. De aceea, în urma acestei dezbateri, președintele ar trebui să facă o analiză serioasă cu consilierii săi, cu colegii săi și cu persoana în care pare să aibă cea mai mare încredere: soția sa Jill, scrie The Daily Beast .