Ciolacu a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Republicii Turcia, în memoria victimelor8Foto© libertatea.ro

Ciolacu a semnat în Cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Republicii Turcia, în memoria victimelor

, 10 știri, 13 vizualizări

Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe de la Ambasada Turciei la București deschisă în urma cutremurului de 7,8 grade pe scara Richter. Șeful statului a afirmat că România este solidară cu poporul turc și a transmis însănătoșire grabnică persoanelor rănite.

„Gândurile noastre se îndreaptă către familiile victimelor și către toți cei afectați de cutremurele catastrofale din Turcia. În numele României și al cetățenilor români, am semnat astăzi în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Turciei din București. Suntem solidari cu poporul turc, iar salvatorii noștri și personalul medical se află deja la locul dezastrelor pentru a căuta și ajuta supraviețuitorii. Le transmitem însănătoșire grabnică persoanelor rănite și dorim poporului turc să găsească puterea de a depăși aceste momente dramatice”, a transmis președintele, într-o postare pe Facebook.

Ambasada Turciei la București a deschis, marți după-amiază, o carte de condoleanțe în memoria victimelor cutremurului de luni, 6 februarie, de 7,8 grade pe scara Richter.