Ciolacu: Sunt alături de transportatorii care protestează. Actuala putere îi supune unei mari nedreptăți3Foto© antena3.ro

Ciolacu: Sunt alături de transportatorii care protestează. Actuala putere îi supune unei mari nedreptăți

, 4 știri, 10 vizualizări

„Sunt alături de transportatorii care protestează în fața Guvernului! Actuala putere îi supune unei mari nedreptăți: în plină pandemie, statul le cere să plătească retroactiv impozite suplimentare de sute de milioane de lei pentru diurnele șoferilor! Așa știe să ajute economia această guvernare eșuată, dând în cap unui sector strategic prin penalități imposibil de plătit. De aceea trebuie dat jos rapid acest Guvern! Deciziile sale aberante îngroapă zilnic România!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Câteva zeci de camioane aparținând a trei asociații patronale ale transportatorilor rutieri sunt parcate, miercuri dimineață, în Piața Victoriei, în cadrul unui miting de protest al transportatorilor față de politica Guvernului de impozitare a diurnei șoferilor de transport de marfă, dar și față de prețurile asigurărilor obligatorii auto și de carantinarea șoferilor.

La manifestație participă șoferi cu camioane ale companiilor de transport afiliate Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), Federației Operatorilor Români de Transport (FORT) și Asociației Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina.