Circulație blocată la metrou în București, după ce o persoană a murit pe șinele de tren, la stația Unirii7Foto© hotnews.ro

Circulație blocată la metrou în București, după ce o persoană a murit pe șinele de tren, la stația Unirii

, 8 știri, 33 vizualizări

Un bărbat de aproximativ 60 de ani s-a sinucis, luni, aruncându-se sub un metrou, în stația Unirii. La fața locului au ajuns echipaje ale ISU București-Ilfov și ale Metrorex, care au extras victima.

Circulața metrourilor este blocată.

"A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică, iar în acest moment echipele de salvatori au extras victima. Acționează Detașamentul Special de Salvatori, SMURD. În sprijin este echipa de salvatori aparținând Metrorex", anunță ISU București-Ilfov, care precizează că victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a murit.

La rândul lor, oficialii Metrorex au precizat că traficul este blocat. "Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe direcția Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul", au transmis reprezentanții companiei.