Cîțu: Nu folosim funcțiile pentru a face abuz și a obstrucționa activitatea guvernamentală. Cum îi răspunde lui Stelian Ion25Foto1Video© antena3.ro

Cîțu: Nu folosim funcțiile pentru a face abuz și a obstrucționa activitatea guvernamentală. Cum îi răspunde lui Stelian Ion

, 77 știri, 12 vizualizări

Premierul Florin Cîțu îl contrazice pe Stelian Ion, care a spus că proiectul „Anghel Saligny” nu a ajuns la minister, motiv pentru care nu a emis aviz: „Pe 25 august am trimis originalul la MJ. Să nu folosim funcția pe care o avem pentru a obstrucționa și pentru a face un abuz de funcție”.

„Am verificat cu ministrul Dezvoltării - pe 25 august am trimis originalul la Ministerul Justiției. Eu vreau de la toți miniștrii să-și ia în serios treaba. Toți miniștrii trebuie să-și ia în serios treaba și atribuțiile, pentru că noi suntem acolo să guvernăm, nu să oprim proiecte care duc la dezvoltarea României. Sper că în guvern nu folosim funcția pe care o avem pentru a obstrucționa și pentru a face un abuz de funcție în activitatea guvernmentală”, spune Florin Cîțu.

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a declarat miercuri că, în cazul proiectului care a declanșat scandalul în coaliția de guvernare, originalul nu a ajuns la minister. De aceea nu a fost dat avizul, a explicat ministrul Justiției.

Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat
Florin Cîțu,
Stelian Ion, ministrul Justiției, a fost revocat de Florin Cîțu: “Nu…
Este un moment potențial de încălcare a protocolului coaliției, semnat după momentul Vlad Voiculescu
Dan Barna,
Florin Cîțu: L-am revocat din funcție pe ministrul Justiției, Stelian…