Clienții Hidroelectrica își vor putea plăti facturile online cu cardul, din aplicație și de pe site3Foto© puterea.ro

Clienții Hidroelectrica își vor putea plăti facturile online cu cardul, din aplicație și de pe site

, 4 știri, 17 vizualizări

Hidroelectrica a semnat cu compania PayU contractul pentru furnizarea de servicii de plată cu cardul pentru clienții finali, anunță compania de energie într-un comunicat. Hidroelectrica, cel mai mare producător și furnizor de energie din România, are peste 500.000 de clienți finali și a lansat aplicația iHidro în toamna anului trecut, fără funcția de plată online cu cardul a facturilor.

Contractul, adjudecat ca urmare a parcurgerii unei proceduri de achiziție sectorială la care au participat trei ofertanți – PayU, asocierea formată din CEC Bank – Europayment Services și NETOPIA Financial Services, are o valoare de 3,5 milioane lei și include servicii de plată prin aplicația proprie a companiei, iHidro, inclusiv pentru versiunea de mobil, precum și prin site-ul oficial, hidroelectrica.ro.

Noile servicii de plată vor îmbunătăți accesibilitatea și comoditatea platformelor digitale ale Hidroelectrica, oferind clienților o modalitate sigură și ușoară de gestionare a plăților, spun reprezentanții companiei.