Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier4Foto© cancan.ro

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

, 4 știri, 17 vizualizări

Ramona Olaru a trăit clipe de coșmar în Egipt, în vacanță. La scurt timp după ce a aterizat a trecut printr-o mulțime de probleme. Asistenta TV și-a pierdut pașaportul, după care a fost implicată într-un accident rutier.

Ramona Olaru a fost plecată pentru câteva zile în vacanță, în Egipt, însă își dorește să uite această perioadă de coșmar. Chiar dacă are o experiență vastă când vine vorba despre călătorit și vacanțe, Ramona Olaru a avut parte numai de probleme când a fost plecată în Egipt. Problemele au început la scurt timp după ce a ajuns acolo.

Ramona Olaru, care s-a despărțit de iubit, a încercat să nu se lase afectată de nimic și a încercat să se bucure, pe cât de mult poate, de tot ce se întâmplă în viața ei. Aceasta a plecat într-o vacanță în Egipt, unde a avut probleme încă din aeroport. A fost nevoită să aștepte câteva ore să își primească bagajele, după care a plecat la hotel.