Comisar de poliție prins cu 108 km/h în localitate. I-a convins pe agenți să nu-i suspende permisul3Foto© stirileprotv.ro

Comisar de poliție prins cu 108 km/h în localitate. I-a convins pe agenți să nu-i suspende permisul

, 6 știri, 57 vizualizări

Potrivit unui comunicat DNA, procurorii din cadrul Serviciului teritorial Galați au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu ziua de joi, față de inculpatul Marius Badea, ofițer de poliție, cu gradul profesional de comisar șef, în cadrul IGPR - Direcția de Investigare a Criminalității Economice.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la fals în declarații, instigare la complicitate la fals în declarații și instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Procurorii notează în ordonanță că, în data de 6 iulie, în jurul orei 18,00, Marius Badea, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Adjud la volanul autoturismului proprietate personală, ar fi fost oprit în trafic de către un echipaj de poliție rutieră, acesta fiind surprins cu aparatul radar, conducând cu o viteză de 108 km/h pe un sector de drum unde limita de viteză maximă era de 50 km/h.