Concert de mărțișor, la Sala Radio, în 3 martie5Foto© jurnalul.ro

Concert de mărțișor, la Sala Radio, în 3 martie

, 5 știri, 5 vizualizări

În 2024, pentru a cincea întâlnire sub semnul Frumosului și Valorii, Răzvan Popovici și invitații săi vă așteaptă la Sala Radio, duminică, 3 martie. Alături de binecunoscutul Răzvan Popovici, violist cu o bogată carieră internațională și creatorul festivalurilor SoNoRo, se află nume importante ale scenelor de pretutindeni: violonistul Nicolas Dautricourt și pianista Shani Diluka.

Programul foarte ofertant, care deschide proiectului SoNoRo Conac 2024, cuprinde și piese foarte cunoscute, cum este Suita “Amintiri dintr-un loc drag” de Piotr Ilici Ceaikovski sau Oblivion de Astor Piazzolla, alături de opusuri mai rar cântate, așa cum cele Trei madrigale pentru vioară și violă de Bohuslav Martinu. În plus, muzicienii propun și o lucrare semnată de o compozitoare, Rebecca Clarke, una dintre cele mai cunoscute violiste britanice ale secolului XX – un alt omagiu adus feminității creatoare.

Duminică, 3 martie, ora 19.00, Sala Radio: sărbătoare a primăverii și a muzicii de cea mai înaltă calitate, cu un concert cameral ce demonstrează că muzica clasică este pentru toți.