Cosmin Matei a plecat de la Dinamo și a fost prezentat la noua echipă din Liga 14Foto© gsp.ro

Cosmin Matei a plecat de la Dinamo și a fost prezentat la noua echipă din Liga 1

, 4 știri, 28 vizualizări

Cine crede că jucătorii profesioniști se mai atașează, astăzi, de culorile unui club se înșală amarnic! Sau, dacă există asemenea cazuri, vorbim despre niște situații extrem de rare.

Cosmin Matei (30 de ani) a fost pe teren, duminică, în remiza cu „U“ Cluj (1-1), care a condmnat Dinamo la cel puțin un sezon petrecut în „B“. Deși suporterii și oficialii roș-albilor încă nu și-au revenit din șocul retrogradării, Matei a și bătut deja palma cu următoarea sa echipă. Mijlocașul va evolua la Sepsi Sfântu Gheorghe, câștigătoarea Cupei României. Cu care va evolua în Supercupa României, partida care va deschide noul sezon fotbalistic la data de 9 iulie, dar și în turul II preliminar din Conference League.

*Sepsi OSK are un nou mijlocaș. Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului Cosmin Matei, care ultima oară a jucat la FC Dinamo, dar a mai evoluat în carieră și la FC Farul, Genclerbirligi (Turcia), NK Istra 1961 (Croația), Atromitos (Grecia), Astra Ploiești, precum și la FCSB.Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!