Crin Antonescu dezvăluie planurile lui Iohannis pentru PNL!© romaniatv.net

Crin Antonescu dezvăluie planurile lui Iohannis pentru PNL!

, 6 știri, 27 vizualizări

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat într-o emisiune la Antena 3 că, în opinia sa, Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea conducerii Partidului Național Liberal după încheierea mandatului său de președinte. Antonescu consideră că Iohannis ar putea realiza acest lucru fără a fi nevoie să candideze pentru un post de senator, decizie pe care o interpretează ca pe o ultimă opțiune, după ce planurile sale pentru funcții internaționale au eșuat.

„Eu cred că asta se va întâmpla, sau cel puțin aceasta este intenția lui. Totuși, nu e nevoie să devii senator pentru a conduce PNL. De ce dorește să fie senator, nu știu. Toate oportunitățile internaționale au picat, iar aceasta pare a fi singura variantă rămasă,” a declarat Crin Antonescu.

Întrebat dacă vede posibilă candidatura lui Iohannis pentru Senat, Antonescu a afirmat că dezbaterile recente privind această posibilitate nu ar fi avut loc fără acordul tacit al președintelui. Fostul lider PNL a fost rezervat în a comenta atmosfera din partid înainte de alegerile prezidențiale și parlamentare, dar a menționat că există un anumit optimism în jurul candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale.

Ipotezele spectaculoase au căzut, asta i-a mai rămas
Crin Antonescu,
Klaus Iohannis își dorește să preia conducerea PNL, spune Crin…
Asta i-a mai rămas lui Iohannis
Crin Antonescu,
Crin Antonescu: „Asta i-a mai rămas lui Iohannis”