Cristian Tudor Popescu: ”Cred că Andreea Esca a salvat niște vieți și niște suflete”6Foto© romaniatv.net

Cristian Tudor Popescu: ”Cred că Andreea Esca a salvat niște vieți și niște suflete”

, 10 știri, 149 vizualizări

Primul interviu oferit de Andreea Esca după ce s-a vindecat de noul coronavirus a fost urmărit de aproape întreaga țară seara trecută, în cadrul Știrilor Pro TV, iar printre cei care au ascultat-o și au văzut-o în timp ce făcea dezvăluiri despre delicata perioadă prin care a trecut familia ei se numără și Cristian Tudor Popescu. Gazetarul a comentat multe dintre aspectele expuse de celebra prezentatoare și a spus cu ce anume nu a fost de acord dintre declarațiile făcute de vedeta de la Pro TV.

Jurnalistul a subliniat în cadrul intervenției telefonice făcută la Digi 24 că este convins că Andreea Esca “a salvat niște vieți și niște suflete prin ceea ce a spus și cum a spus”. El a apreciat-o pentru puterea de care a dat dovadă în timpul declarațiilor, având în vedere că a povestit și momentele în care soțul ei aproape că a cedat în fața virusurului SARS-CoV-2 și, mai ales pentru sinceritatea ei.

“O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea în nenumărate emisiuni. N-am văzut-o niciodată așa cum am văzut-o în această seară. Este o profesionistă a știrilor, a meseriei, care frizează mereu perfecțiunea. Acum nu a mai fost profesionistă. A fost amatoare, în sensul profund al rădăcinii acestui cuvânt – și anume acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară, fără să fie medic și fără să fie preot, cred că a salvat niște vieți și niște suflete prin ceea ce a spus și cum a spus.