Cum a furat o poștăriță zeci de mii de lei din pensii și alocații. Peste 50 de persoane, fără bani timp de 6 luni5Foto© antena3.ro

Cum a furat o poștăriță zeci de mii de lei din pensii și alocații. Peste 50 de persoane, fără bani timp de 6 luni

, 7 știri, 55 vizualizări

Fosta poștăriță din Valea Lungă se numește Simona Mărginean și până recent a fost consilier al primarului comunei, Dan Florin Aldea, singurul primar AUR din județul Alba.

Aceasta ar fi fost demisă de primar în luna ianuarie 2022, după ce scandalul a devenit public la nivel local. Femeia a candidat pe lista AUR la alegerile parlamentare din 2020, pe locul 3 la Senatul României. Până la alegerile locale din 2020, Simona Mărginean a fost consilier local.

„În prezent, sunt consiler local din partea partidului AUR în comuna Valea Lungă, funcție pentru care am candidat tot pentru a putea da o mână de ajutor, în plus față de cât am făcut-o până la momentul acesta, localnicilor din comuna in care m-am născut. Acum, am nevoie de dumneavoastră pentru a face un pas și mai în față, pentru a demonstra că nu doar cei cu ani grei in politică merită să fie în Parlamentul României.