Cum a reacționat această musulmancă, după ce Oana Paraschiv i-a spus că nu se mărită niciodată, la Asia Express de la Antena 14Foto© cancan.ro

Cum a reacționat această musulmancă, după ce Oana Paraschiv i-a spus că nu se mărită niciodată, la Asia Express de la Antena 1

, 5 știri, 21 vizualizări

Oana Paraschiv a avut o ieșire necontrolată la Asia Express, în timpul cursei pentru imunitate. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, vedetele emisiunii, se confruntă cu provocări intense în drumul spre Marea Finală. Cei doi membri ai echipei se străduiesc să depășească diverse etape dificile, însă întâmpină dificultăți în timpul provocărilor lansate de Irina Fodor. În cursa de imunitate, Oana și Mihai s-au confruntat cu obstacole în timp ce încercau să facă autostopul.

Cu un puternic spirit competitiv, Oana a încercat să ajungă prima la prezentatoare, dar a avut parte de un derapaj surprinzător pe micile ecrane.

În timpul cursei pentru imunitate, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au avut parte de clipe palpitante. Într-o încercare disperată de a ajunge rapid la Irina Fodor, Oana a întâmpinat dificultăți neprevăzute. Concurenta a făcut tot posibilul pentru a opri un șofer, însă, din păcate, nu a reușit să obțină un răspuns favorabil.