Cum s-a făcut România de râs la Târgul de Carte de la Frankfurt3Foto© stirileprotv.ro

Cum s-a făcut România de râs la Târgul de Carte de la Frankfurt

, 4 știri, 2 vizualizări

România s-a făcut iar de râs peste hotare prin prezența sub orice critică la un târg internațional. Țara noastră nu a avut nici măcar numele scris pe standul, care oricum nu avea cu ce să-i atragă pe vizitatorii prezenți la Târgul de Carte de la Frankfurt.Evenimentul a debutat pe data de 19 octombrie și s-a terminat duminică, iar România a participat cu un stand organizat de Ministerul Culturii, care s-a remarcat în primul rând prin discreție.

Despre modul cum s-a prezentat România s-a aflat mai mult din fotografiile publicate de vizitatori pe rețelele sociale, decât de la oficialii de la minister. Imaginile postate arată niște pereți despărțitori din panouri metalice, lipsiți complet de orice decorațiune, pe care au fost montate pur și simplu afișe mici pe care scrie România, potrivit News.

O mochetă roșie, două-trei rafturi pe fiecare panouri, pe care au fost amplasate cărți, și câteva scaune albe, care să-i primească pe cei interesați de ce expune România, cam atât a putut să asigure Ministerul Culturii la Târgul de Carte de la Frankfurt, cel mai mare eveniment de profil la nivel mondial. O imagine cu care suntem obișnuiți deja.