Cum va fi vremea în minivacanța de Sfânta Maria. Anunțul meteorologilor pentru cei care merg la mare sau la munte5Foto© stirileprotv.ro

Cum va fi vremea în minivacanța de Sfânta Maria. Anunțul meteorologilor pentru cei care merg la mare sau la munte

, 12 știri, 51 vizualizări

Meteorologii au transmis că în perioada 13-15 august vremea va fi instabilă și va ploua în regiunile montane, în zona Litoralului, dar și în București.

Cei care vor merge la munte în minivacanța de Sfânta Maria vor găsi o vreme rece, cu înnorări și ploi izolate, fenomene care se vor semnala începând chiar de azi, 12 august. Apoi, sâmbătă și duminică vor fi ploi și descărcări electrice în cea mai mare parte a regiunii montane.

„Aversele și descărcările electrice vor fi pe parcursul întregii zile de duminică, dar și luni. Valorile termice de peste zi se vor încadra, în general, între 15 și 23 de grade Celsius, iar pe timpul nopților nu vor depăși 12 grade Celsius. Deci, sunt puține șanse să vedem soarele la munte, în următoarele trei zile. Înnorările vor apărea de vineri după-amiaza și vom avea ploi, în primă fază izolate", a spus meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Marina Antonescu, potrivit Agerpres.