Cumpărături de peste 640 de milioane de lei, la un singur retailer, de Black Friday 2022 | Pe ce au dat banii românii4Foto1Video© stirileprotv.ro

Cumpărături de peste 640 de milioane de lei, la un singur retailer, de Black Friday 2022 | Pe ce au dat banii românii

, 6 știri, 44 vizualizări

Peste 560.000 de clienți eMAG au comandat vineri, 11 noiembrie, de Black Friday, produse cu o valoare totală de peste 644 de milioane de lei, cu 35 de milioane de lei mai mult față de ediția precedentă. Plata în rate a crescut cu 43% față de anul trecut, iar 90% dintre plățile în rate au fost efectuate direct din contul eMAG/Wallet.

Românii au pus mai multe produse în coșul de cumpărături, iar fiecare comandă a conținut, în medie, 4,1 produse, și a avut valoarea de 1.170 de lei. Comenzile plasate de clienții Genius, abonamentul cu livrare gratuită și alte beneficii în patru aplicații de comerț online – eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful – au cuprins, în medie, 6 articole și au avut valoarea de 1.359 de lei.

Categoriile de produse care au stârnit cel mai mare interes au fost: articole de băcănie, băuturi, jucării și articole pentru copii, produse de îngrijire personală, mobilă și articole pentru casă sau electronice și electrocasnice. Dintre categoriile speciale, disponibile doar de Black Friday, carnea de porc, voucherele de reducere pentru bilete de avion Tarom, pachetele turistice și serviciile medicale au fost de interes pentru clienții eMAG.