Dacian Ciolos si-a anuntat demisia din functia de presedinte al grupului Renew Europe: Mi-am informat colegii2Foto© euractiv.ro

Dacian Ciolos si-a anuntat demisia din functia de presedinte al grupului Renew Europe: Mi-am informat colegii

, 6 știri, 30 vizualizări

"Am anunțat asta încă din campanie. Mi-am informat deja colegii din grupul Renew că renunț la poziția de președinte al grupului. Mâine voi merge la Strasbourg să am o discuție directă cu ei, cu președinția grupului, ca să organizăm și acolo alegerile pentru președintele grupului și voi fi aici - acesta e pariul pe care l-am făcut cu mine însumi și aceasta e promisiunea pe care am făcut-o celor care m-au votat", a arătat Cioloș într-o conferință de presă susținută, duminică, la sediul partidului.

El a menționat că își dorește ca, în urma alegerilor din 2024, USR PLUS să devină principalul partid pe segmentul de dreapta al spectrului politic.

"Obiectivul este să fim pregătiți pentru 2024, să devenim principalul partid pe dreapta. Asta înseamnă că trebuie să creștem partidul, să îl întărim și din punct de vedere al vocii publice și din punct de vedere al numărului de membri.