Daniela Nane și Adrian Cioroianu, despre divorț11Foto© cancan.ro

Daniela Nane și Adrian Cioroianu, despre divorț

, 13 știri, 55 vizualizări

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu după ce a fost prinsă în ipostaze intime cu noul iubit. Actrița a făcut anunțul pe platformele de socializare, afirmând că este acum o femeie liberă. „Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a fost mesajul transmis de Daniela Nane.

În timp ce actrița își declara independența sentimentală, fotografiile cu ea și noul său iubit, Octavian Ene, au apărut în presă, generând speculații privind existența unei posibile relații extraconjugale. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional în fața Hotelului Hilton, de pe Calea Victoriei, manifestându-și iubirea în mod deschis și fără inhibiții. Cei doi îndrăgostiți nu s-au sfiit să-și arate afecțiunea nici în public, nici în mașină.

Octavian Ene, tenor și absolvent al Universității Naționale de Muzică București, este de peste 20 de ani mai tânăr decât Daniela Nane, dar această diferență de vârstă nu a fost un impediment în calea iubirii lor. Cei doi sunt implicați și profesional, Daniel Nane fiind director artistic la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde Octavian Ene este solist vocal.