David Popovici a strâns, în timp record, peste 160.000 de euro pentru copiii cu dizabilități3Foto© romaniatv.net

David Popovici a strâns, în timp record, peste 160.000 de euro pentru copiii cu dizabilități

, 5 știri, 0 vizualizări

Mai exact, dublul campion mondial și olimpic la înot, a strâns peste 160.000 de euro. Obiectivul inițial al campaniei, demarată alături de Hope and Homes for Children, era suma de 115.000 de euro, respectiv un sfert din banii necesari ridicării unei case familiale pentru copiii din ultimul centru de plasament din sectorul 5, București.

Aproximativ 147.000 de euro provin exclusiv din donații individuale – peste 7.200 de donații făcute la apelul lui David în perioada 30 septembrie – 9 octombrie 2024, iar diferența, din donații de la companii.

„Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest de bunătate! Sprijinul vostru este copleșitor și este încă o dovadă a puterii pe care o avem atunci când ne unim. Mi-am dorit, la începutul campaniei, să fim mulți și să fim buni, pentru acești copii. Nu mi-am imaginat însă că în primele 24 de ore de la primul meu mesaj, se vor strânge peste 50.000 de euro, aproape jumătate din sumă – și nici că voi depăși suma propusă ca obiectiv, deși mi-am dorit. Dar mai sunt multe cărămizi de pus la casă, de aceea vă rog să rămâneți alături de noi și de copii”, a declarat Popovici.