De ce a fost condamnat la 55 de ani de închisoare în Spania interlopul Cristian Săndulache, găsit spânzurat în închisoare4Foto© romaniatv.net

De ce a fost condamnat la 55 de ani de închisoare în Spania interlopul Cristian Săndulache, găsit spânzurat în închisoare

, 4 știri, 12 vizualizări

Cristian Săndulache, condamnat împreună cu fratele său Sebastián la 55 de ani de închisoare pentru proxenetism în Spania, a fost găsit mort în celula sa din modulul de izolare al închisorii din Cordoba. Acesta fusese transferat recent de la închisoarea din Huelva, pentru a-și ispăși pedeapsa. Evenimentul s-a produs duminică, 1 septembrie. Soția lui Cristian a aflat la ora nouă seara că acesta a fost găsit spânzurat. Încadrarea sa în penitenciar era FIES 2, cea a deținuților din lumea crimei organizate.

În lipsa rezultatelor finale ale autopsiei, legiștii au concluzionat provizoriu că moartea a survenit prin spânzurare. Corpul prezenta o fractură la glanda tiroidă, conform surselor citate de El Espanol.

Familia lui Cristian cere o investigație amănunțită, susținând că acesta le-a spus că este otrăvit și că cineva încearcă să-l ucidă. Frații săi au depus plângeri și solicită să fie considerați anchetatori particulari în procedurile de investigare a decesului.