Degajare de fum la metrou, două stații au fost închise temporar© antena3.ro

Degajare de fum la metrou, două stații au fost închise temporar

, 10 știri, 15 vizualizări

Un miros de fum a fost sesizat joi dimineață în tunelul dintre stațiile Tineretului și Eroii Revoluției, în jurul orei 04.45. Metrorex a transmis, citat de News.ro, că acesta a fost cauzat de deteriorarea unui izolator aflat între șina de alimentare cu energie și calea de rulare. În urma incidentului, nu au fost evacuați călători, însă cele două stații au fost închise temporar de ISU până s-a remediat problema.

Potrivit Metrorex, la acest moment, circulația se desfășoară în condiții normale.

„Astăzi, 26 mai 2022 ora 4.45, în tunelul dintre stațiile Tineretului și Eroii Revoluției, a fost sesizat miros de fum. Echipele de intervenție Metrorex s-au prezentat imediat la fața locului pentru remediere. Acestea au constatat deteriorarea (conturnarea) din cauza umidității și a condițiilor din tunel (praf, alte reziduri) a unui izolator aflat între șina de alimentare cu energie și calea de rulare”, au transmis reprezentanții Metrorex, într-un comunicat.

Conform sursei citate, personalul Metrorex a sesizat ISU. Ventilația a fost acționată imediat în sistem de evacuare a fumului din tunel/stație.