Diseară, cel mai asteptat și cel mai dur bonfire va schimba totul la Insula Iubirii. Cea de-a patra ediție a emisiunii, lider de audiență4Foto© libertatea.ro

Diseară, cel mai asteptat și cel mai dur bonfire va schimba totul la Insula Iubirii. Cea de-a patra ediție a emisiunii, lider de audiență

, 4 știri, 14 vizualizări

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea de-a patra ediție a celui mai dur test de fidelitate, aceasta impunându-se ca lider de audiență  la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20.29 – 00.13, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea celui de-al patrulea episod Insula Iubirii a înregistrat 5.9 puncte de rating și 24.1% cotă de piață, urmată de Pro Tv cu 5.6 puncte de rating și 23% cota de piață.

După ce fetele au trăit la intensitate maximă prima ceremonie a focului, au urmat emoții de neînchipuit în rândul băieților din cuplu. Petrecerile din fiecare vilă au scos la iveală interacțiuni tot mai periculoase și apropieri cu multe conotații, iar un prim gest șocant a fost deja făcut în vila băieților. Andrei a găsit o cale ingenioasă de a-i transmite trăirile sale Diandrei, crezând că astfel, gândurile lui nu se vor face auzite în cealaltă vilă, însă Insula a demonstrat din nou că nimic nu rămâne fără ecou și nicio acțiune fără consecințe.

În seara aceasta, cel mai așteptat și cel mai dur bonfire le va demonstra concurenților că ceea ce au văzut până acum este doar începutul. Marile revelații, dar și cele mai dure șocuri abia acum urmează, într-o nouă ceremonie a focului care le va aduce participanților imagini greu de suportat.