Doi soți din Suceava, urmăriți internațional pentru contrabandă, aduși în țară din Marea Britanie2Foto© libertatea.ro

Doi soți din Suceava, urmăriți internațional pentru contrabandă, aduși în țară din Marea Britanie

, 4 știri, 94 vizualizări

Poliția Română aduce în țară, din Marea Britanie, un bărbat, de 44 de ani și o femeie, de 48 de ani, soț și soție, ambii domiciliați în Suceava, urmăriți internațional pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Bărbatul avea emis pe numele lui, de către Judecătoria Suceava, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani, în timp ce femeia avea emis pe numele ei, de către Judecătoria Vaslui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani și 8 luni”, a transmis IGPR.

La data condamnării definitive, cei doi soți nu au fost găsiți de Poliție, așa că au fost dați în urmărire. Ei au fost identificați în luna martie în orașul Manchester din Marea Britanie, iar formalitățile au durat până săptămâna trecută, când au fost reținuți și o instanță britanică a decis extrădarea lor.

Cei 2 soți fac parte dintr-un grup de condamnați într-un dosar de contrabandă privind comerțul ilegal din spatele Pieței Mari a municipiului Suceava, în care 24 de persoane au fost trimise în judecată. Mai precis, sunt acuzați că au depozitat țigări și alcool, de proveniență ucraineană, pe două proprietăți din spatele Pieței Mari, marfă care apoi a fost vândută.