Două mașini implicate într-o filmare s-au ciocnit. Doi cascadori și un cameraman au fost răniți6Foto© libertatea.ro

Două mașini implicate într-o filmare s-au ciocnit. Doi cascadori și un cameraman au fost răniți

, 8 știri, 16 vizualizări

Noaptea trecută, un accident grav a avut loc în timpul filmărilor pentru filmul românesc „Cursa”, în sectorul 6 al Bucureștiului. Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Doina Cornea, care fusese închis pentru filmări, în timp ce echipa realiza o scenă de mare viteză cu doi bolizi. Unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului, provocând o coliziune cu mașina pe care erau montate camerele de filmat, potrivit observatornews.ro.

În urma impactului, cele două mașini s-au ciocnit și au intrat pe linia de tramvai, rupând gardurile de protecție. Una dintre mașini s-a răsturnat, iar trei persoane au fost rănite: doi cascadori profesioniști și cameramanul. Toți au fost transportați de urgență la Spitalul Universitar, unde au primit îngrijiri medicale. Din fericire, aceștia sunt în afara oricărui pericol.

Accidentul a cauzat pagube materiale considerabile, iar circulația în zonă a fost blocată timp de mai bine de o oră. Codin Maticiuc, unul dintre producătorii filmului, a mers personal la spital pentru a se asigura că cei răniți sunt în siguranță.