Elcen speră ca bucureștenii să treacă cu bine peste iarnă cu „cârpelile” făcute anul acesta4Foto© economie.hotnews.ro

Elcen speră ca bucureștenii să treacă cu bine peste iarnă cu „cârpelile” făcute anul acesta

, 5 știri, 11 vizualizări

Directorul general adjunct al companiei Elcen, Adrian Tudora, susține că investițiile realizate în acest an în Capitală nu sunt nimic mai mult decât „cârpeli” cu ajutorul cărora se speră ca bucureștenii să treacă peste iarnă.

„Eu sper să trecem iarna aceasta cu bine. Din păcate, investițiile pe care le-am făcut, sunt dur, dar aș putea spune că sunt cârpeli, astfel încât să putem să continuăm activitatea ELCEN și să menținem cât de cât un nivel ridicat de confort și în casele din București și, de ce nu, să avem și un aport la Sistemul Energetic Național”, a spus Adrian Tudora la conferința „Investim și acționăm responsabil în energie”, organizată de InvestEnergy.

Acesta a subliniat că Elcen are o provocare, pentru "a se menține totuși deasupra nivelului apei", și anume aceea de a păstra un nivel tehnic care să asigure continuitatea activității. Totodată, prin schimbarea cerințelor de mediu, compania ar trebui să facă investiții în modernizarea cazanelor de apă pe care le are în toate centralele sale, astfel încât, în prezent, sunt cazane care funcționează în limitele impuse de mediu.