Elena și Ianis Hagi, emoționați pentru nunta de duminică. Ce spun despre începutul poveștii lor. ″Știam că nu este o relație de copii″3Foto© romaniatv.net

Elena și Ianis Hagi, emoționați pentru nunta de duminică. Ce spun despre începutul poveștii lor. ″Știam că nu este o relație de copii″

, 4 știri, 23 vizualizări

Dragostea lor va fi celebrată în acest weekend, la un an de când Ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena și la mai bine de jumătate de an de la cununia civilă, care a avut loc în decembrie 2023.

Ianis Hagi: Da, ne simțim pregătiți, însă, în același timp, n-am mai trăit așa ceva, deci o să vedem, probabil în ziua respectivă, minut cu minut. O să-l trăim destul de intens și ne vom adapta. Suntem destul de deschiși la orice, am trecut prin multe împreună, o să trecem cu bine. Plus, avem familiile lângă noi. Ne ajută și ne-au ajutat până acum extrem de mult. Cu siguranță ne vor ajuta și duminică.

Reporter Antena: Elena, știm că femeile se ocupă de micile detalii dintr-un astfel de eveniment. Cum merg pregătirile pentru nuntă?