Eva Măruță, dialog spumos cu Cătălin Măruță. Nu se mai mută de acasă la 14 ani7Foto© libertatea.ro

Eva Măruță, dialog spumos cu Cătălin Măruță. Nu se mai mută de acasă la 14 ani

, 8 știri, 27 vizualizări

Cătălin Măruță recunoaște că a investit bani în filmul „Tati part-time”, în care a jucat și fiica lui, Eva. Cătălin Măruță a dezvăluit că el și Andra au investit bani în filmul „Tati part-time”, în plin scandal legat de criticile aduse fiicei lui, Eva, care ar fi primit rolul pe alte considerente decât cele legate de talent.

„Mulțumim mult de tot pentru toate mesajele de susținere, pentru că în ultima perioadă, a luat totul, așa, o turnură la care nu te aștepți, oameni care au văzut filmul, oameni care sunt supărați, oameni care înjură. Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim. E un film la cinematograf. Cine vrea să meargă îl vede, cine nu, nu îl vede. Punct. Am văzut azi un comentariu: „Dom’le, a dat Eva casting”.

În podcast-ul pe care l-am făcut aici cu Alex Bogdan, cu BRomania, cu Letiția Roșculeț, S-a explicat foarte clar. Scenariștii au scris un film cu Alex Bogdan în gând și cu Eva. E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și nWoi suntem acționari la acest film. Practic, așa a apărut filmul. Nu e nicio justificare, doar că voiam să vă spun.