Facilități de transport și restricționare trafic rutier pentru concertele Coldplay din 12-13 iunie, București50Foto6Video© stirileprotv.ro

Facilități de transport și restricționare trafic rutier pentru concertele Coldplay din 12-13 iunie, București

, 58 știri, 14 vizualizări

Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay ajunge miercuri seară, pentru prima dată, pe Arena Națională. Al doilea concert al muzicienilor britanici va avea loc joi. Aproximativ 50.000 de fani vor fi pe stadion în cele două seri. În deschidere vor cânta Maisie Peters (UK) și Emaa (Ro), anunță organizatorii Emagic și Live Nation.

Cele două concerte ale formației Coldplay de la București au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România, scrie News.ro.

Coldplay, înființată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu și este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion. Grupul britanic a lansat șapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formația a câștigat numeroase premii, între care șapte trofee Grammy.

Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă
Chris Martin,
Babasha, prima reacție după scandalul Coldplay. Cum l-a impresionat pe…
Melodia asta e făcută de mine. O puteți găsi locul 1 în trending în România
Chris Martin,
Reacția manelistului Babasha după momentul în care a fost huiduit la…