FCSB - Farul se joacă diseară, cu titlul pe masă. Condiția simplă prin care roș-albaștrii devin campioni12Foto1Video© video.gsp.ro

FCSB - Farul se joacă diseară, cu titlul pe masă. Condiția simplă prin care roș-albaștrii devin campioni

, 13 știri, 12 vizualizări

FCSB e 99,99% noua campioană a României, având nevoie de un singur punct în ultimele 4 etape pentru a pune mâna pe titlu. Roș-albaștrii mai pot fi ajunși doar de Farul, adversara din meciul de diseară, de pe Arena Națională (20.30). Ca să depășească rivala, echipa lui Gică Hagi are nevoie de victorii pe linie până la finalul stagiunii, iar liderul să piardă toate meciurile rămase.

Acest scenariu e de domeniul SF, astfel că FCSB încearcă să încheie socotelile încă din această partidă, chiar dacă e văduvită de prezența mai multor jucători, suspendați sau accidentați: Radunovic, Florinel Coman, Luis Phelipe și Vlad Chiricheș. Cu un meci egal sau cu un succes, formația lui Charalambous devine campioana din Superliga, astfel că toată suflarea roș-albastră încearcă să ajungă la meci și să sărbătorească obținerea titlului după o pauză de 9 ani. Cel puțin 30.000 de suporteri sunt așteptați diseară pe Arena Națională.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a transmis un mesaj înaintea duelului cu Farul lui Gică Hagi. ”Dragostea față de această grupare nu are limite. Pentru 30.000 de suporteri roș’ albaștri nici vacanța de Paște nu mai are întâietate. Că sunt din București, Buzău sau Oradea (mai ales Oradea), nu mai contează.