Fugarul Paul de România, o nouă cerere de eliberare pe cauțiune în Malta. Când ar urma să se pronunțe instanța4Foto© stirileprotv.ro

Fugarul Paul de România, o nouă cerere de eliberare pe cauțiune în Malta. Când ar urma să se pronunțe instanța

, 8 știri, 15 vizualizări

Paul de România, arestat duminică în Malta, în baza unui mandat european de arestare, a făcut o nouă cerere de eliberare pe cauțiune, iar această solicitare va fi judecată vineri, Între timp, instanța din România a trimis autorităților din Malta mandatul de arestare european tradus. Luni, o instanță din Malta a decis arestarea preventivă a autointitulatului Prinț Paul, până în 9 mai.

Instanța i-a rspisn atunci cererea de eliberare pe cauțiune. Conform unor surse judiciare, Paul Phillipe al României a făcut o nouă cerere de eliberare pe cauțiune, care nu va fi judecată de același judecător, ci de un altul. Între timp, instanța din România a trimis autorităților din Malta mandatul de arestare european tradus precum și alte documente relevante, scrie News.ro.

h2: Paul de România, ridicat de polițiști dintr-un resort din Malta Autoritățile române încearcă de peste trei ani să îl aducă în țară pe Paul Philippe al României, condamnat definitiv, în decembrie 2020, la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa. Duminică, acesta a fost ridicat dintr-un resort de lux din Malta, unde era în vacanță.