George Simion: ,,Sunt candidatul care are una dintre cele mai mari sanse de a intra in turul 2© romaniatv.net

George Simion: ,,Sunt candidatul care are una dintre cele mai mari sanse de a intra in turul 2

, 4 știri, 0 vizualizări

George Simion reclamă ”un nou atac al sistemului” împotriva AUR. Este vorba despre tragerea la sorți pentru secțiile de vot din diaspora, care, susține el, a fost ”aranjată” contra partidului său.

”Suntem în tribunale, suntem în curțile de apel, fără un motiv justificat pentru care se cere scoaterea noastră din cursa electorală. Însă, ieri s-a mai întâmplat un lucru, un lucru la care nu ne-am fi așteptat niciodată. AUR este scos din secțiile de vot pentru diaspora printr-o tragere la sorți aranjată, contrafăcută. Reprezentantul nostru din Birou Electoral pentru Străinătate a fost anunțat la această tragere la sorți cu jumătate de oră înainte ca ea să aibă loc și reprezentantul AUR nu a participat la această tragere la sorți”, spune liderul AUR, potrivit unui comunicat citat de news.ro.

Simion subliniază că este candidatul cu ”una dintre cele mai mari șanse să intre în turul 2” și întreabă cum își poate apăra el șansele, în mod corect, câtă vreme membrii AUR nu sunt admiși în secțiile de vot din diaspora. ”Sunt candidatul care are una dintre cele mai mari șanse să intre în turul 2 și îi întreb pe toți reprezentanții PSD, PNL, USR, UDMR cum credeți că îmi pot apăra corect șansele atâta timp cât nu mi se admit membrii AUR în secțiile de vot din diaspora”, spune liderul AUR.