Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman4Foto© gsp.ro

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman

, 8 știri, 10 vizualizări

Gigi Becali este îngrijorat de posibilitatea ca unul dintre oamenii-cheie din proiectul său la FCSB, atacantul Florinel Coman, să fie transferat fără ca el să poată face ceva. Conform surselor Digi Sport Sport Sport Coman ar fi primit o ofertă salarială enormă, de 2 milioane euro anual, față de 360.000 cât are la FCSB. Oferta ar veni din partea clubului Al Duhail din campionatul Qatarului. Arabii spun că pot achita fără probleme acea clauză de 5 milioane, clauză de eliberare stabilită de Gigi Becali prin noul contract, situația în care patronul FCSB ar asista neputincios la plecarea jucătorului său.

Coman a primit prelungirea contractului în 2023 și a semnat pe 4 ani, cu o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Salariul se ridică la 30.000 de euro lunar, 360.000 pe an. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, susține că Florinel poate rămâne la FCSB toată viața, dacă dorește.

„I-am mărit salariul lui Florinel Coman, i-am făcut 30.000 ca să pot să măresc contractul la patru ani. I-am spus: «Tu nu trebuie să fii hazardat cu gândul la plecare. Îți dau eu 600, 700.000 pe an și mai joci încă șase, șapte ani în România și poți să faci cinci, șase milioane de euro».