Elevi veniți la Olimpiada Națională de Istorie au ajuns de urgență la spitalul din Brașov, după ce au fost duși de profesori la restaurant4Foto© fanatik.ro

Elevi veniți la Olimpiada Națională de Istorie au ajuns de urgență la spitalul din Brașov, după ce au fost duși de profesori la restaurant

, 10 știri, 86 vizualizări

Elevii, cel puțin șapte la număr, erau veniți din mai multe județe și participau la Olimpiada Națională de Istorie, organizată în Brașov. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov a deschis o anchetă, cu toate acestea Inspectoratul Școlar Județean Brașov nu a deschis nicio anchetă considerând că nu are momentan motive în lipsa unei plângeri penale.

Conform Edupedu.ro, elevii care participau la Olimpiada Națională de Istorie au luat prânzul la un restaurant din Codlea, alături de profesori, însă în momentul în care s-au întors la hotel, în Poiana Brașov, au început să se simtă foarte rău. Majoritatea au acuzat stări de greață și chiar au vomitat.

Diana Pop Goșmanu, purtătorul de cuvânt al DSP Brașov, a anunțat că a fost declanșată o anchetă. Momentan rezultatele nu sunt gata, însă autoritățile vor informa publicul despre concluzie în momentul în care aceasta va exista.