Gigi Becali șochează: ”Femeia este sclava bărbatului!2Foto© gsp.ro

Gigi Becali șochează: ”Femeia este sclava bărbatului!

, 5 știri, 18 vizualizări

FRF va obliga toate cluburile din Liga 1 să își facă echipă de fotbal feminin. Și asta începând chiar cu sezonul viitor. Decizia îl scoate din minți pe Gigi Becali, care a avut un nou derapaj la adresa femeilor și a conducătorilor Federației , cei care doresc să implementeze fotbalul feminin și în România.

”Trebuie schimbat manualul de licențiere. Dacă eu nu fac, mă duc la manualul de licențiere și acolo nu scrie de fotbal feminin. Cum să nu îmi dai licența dacă acolo nu scrie? Treceți în regulament, altfel o să fie probleme. Una e Comitetul Executiv, alta e manualul de licențiere. Eu acum nu o să mă opun, nu stau eu pentru o nimica toată… Astea sunt lucruri care se fac la nivel mondial, lumea și-a pierdut mințile”.

Hai, să facă femeia fotbal, box, să poarte pantaloni, bărbatul să fie în fustă, așa fac ei moda pe la Londra. Bărbatul e creat după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Ce se vrea? Se vrea batjocorirea bărbatului, asta e intenția Satanei. Bărbatul să fie schimonisit, să se minimalizeze familia. Aia nu mai e familie, că familia nu mai are cap. Să nu mai facem Teologie, hai!