Gina Pistol, ultima apariție la „Chefi la cuțite” în calitate de prezentatoare. Cât costă rochia roz purtată de vedetă4Foto© a1.ro

Gina Pistol, ultima apariție la „Chefi la cuțite” în calitate de prezentatoare. Cât costă rochia roz purtată de vedetă

, 4 știri, 34 vizualizări

Gina Pistol, ultima apariție la „Chefi la cuțite”. Blondina este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare din România, astfel, fanii au așteptat cu sufletul la gură să înceapă emisiunea și să o vadă.  Vedeta a prezentat finala show-ului de gătit, iar apariția ei a fost una extrem de elegantă.

Gina Pistol a purtat o rochie roz, din satin, de la Vpmatelier, un brand românesc. Ținuta și-a accesorizat-o cu o pereche de cercei extravaganți, argintii și cu un machiaj în nuanțe de roz. Pe site, rochia purtată de Gina Pistol costă 2.980 de lei, fiind disponibilă de la mărimea 32 la 42, dar și pe alte culori.

„Rochia ‘Belinda’ este concepută pentru a fi la fel de confortabilă ca și lenjeria de noapte. Confecționată din satin lucios, care se așază frumos pe silueta dv., cu un decolteu rotund pe umeri. Îți alunecă ușor silueta în timp ce cade până la podea și are o despicătură înaltă la spate”, e descrierea rochiei.