Horoscop Taur iulie 2024. Luna Nouă în Rac va aduce un suflu nou în sfera comunicării© observatornews.ro

Horoscop Taur iulie 2024. Luna Nouă în Rac va aduce un suflu nou în sfera comunicării

, 7 știri, 6 vizualizări

Pe 5 iulie, Luna Nouă în Rac va aduce un suflu nou în sfera comunicării și a relațiilor de proximitate. Vei avea ocazia să începi proiecte noi legate de scris, studiu sau călătorii scurte. Pe 11 iulie, Venus trece în Leu, aducând un plus de armonie și frumusețe în viața de familie.

Relațiile cu membrii familiei se vor îmbunătăți, iar atmosfera de acasă va fi mai plăcută și mai caldă. Marte în Gemeni, începând cu 20 iulie, va accentua preocupările financiare. Pe 21 iulie, Luna Plină în Capricorn va aduce claritate și încheieri în domeniul educației superioare sau al călătoriilor lungi. Pe 22 iulie, Soarele intră în Leu, accentuând și mai mult nevoia de stabilitate și confort în viața de familie.

BANI: În luna iulie, sectorul financiar va fi influențat semnificativ de trecerea lui Marte în Gemeni pe 20 iulie. Aceasta va aduce o energie dinamică și motivație pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Este posibil să descoperi noi modalități de a-ți gestiona resursele și de a face investiții inteligente. Luna Nouă în Rac de pe 5 iulie îți poate aduce un nou proiect care implică scrisul, comunicarea sau studiile, care să îți aducă beneficii financiare pe termen lung.