Încă patru elevi din Sectorul 4, confirmați cu coronavirus2Foto© libertatea.ro

Încă patru elevi din Sectorul 4, confirmați cu coronavirus

, 7 știri, 47 vizualizări

"Primăria Sectorului 4 a dispus în această după-amiază, în regim de urgență, măsuri de dezinfecție a unor săli de curs, de la 3 unități de învățământ, după ce alți 4 elevi au fost confirmați cu coronavirus. Totodată, ca și cazurile precedente, autoritatea locală va asigura și testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu aceștia și va implementa orice altă măsură ce se va impune. În următoarele 14 zile, activitățile de învățare la clasele din care elevii făceau parte vor fi mutate în sistem online", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Sectorului 4.

Cei 4 elevi recent confirmați cu SARS-COV2 sunt unul în clasa a XII-a la Colegiul Național "Gheorghe Șincai", doi la Scoala Gimnazială nr. 129 și unul la Colegiul Romano-Catolic "Sfântul Iosif", unde, desi luni au mai fost confirmați pozitiv alți doi elevi, nu se impune desfășurarea cursurilor în scenariul roșu, întrucât aceștia învață în clădiri distincte.

Conform sursei citate, în total luni au fost confirmați pozitiv cu noul tip de coronavirus 8 elevi dintre cei care învață la școlile și liceele din Sectorul 4.