Incendiu puternic, pe Șoseaua Olteniței din Popești-Leordeni, lângă București: Un mesaj Ro-Alert a fost trimis locuitorilor din zonă11Foto© stirileprotv.ro

Incendiu puternic, pe Șoseaua Olteniței din Popești-Leordeni, lângă București: Un mesaj Ro-Alert a fost trimis locuitorilor din zonă

, 13 știri, 20 vizualizări

Pompierii din cadrul ISU București - Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată (miriște) pe Șoseaua Olteniței, din Popești-Leordeni, județul Ilfov.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări de mari fum și, din cauza rafalelor de vânt, s-a extins la o locuință și a afectat și o autospecială.

„Chiar dacă autospeciala a fost amplasată într-o zonă sigură, vântul își poate schimba direcția, iar acest lucru a dus la afectarea acesteia. Important este că membrii echipajului sunt în afara oricărui pericol, nu au suferit leziuni sau alte afecțiuni. Pentru localizarea flăcărilor și evitarea extinderii la vecinătăți, forțele de intervenție au fost suplimentate gradual, astfel ca la acest moment pompierii bucureșteni intervin cu 12 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD”, transmite ISU București-Ilfov.